Εκπαιδευτές

   Aikido

Ιωάννης Κυριακόπουλος Ιωάννης Κυριακόπουλος - 4ο Dan Aikikai

Ξεκίνησε να εξασκείται στο Aikido το 1988 με δάσκαλο τον κ. Κολιόπουλο Γ. (5ο Dan Aikikai) και συνέχισε στην σχολή Aikido of Athens με δασκάλους την Janet Clift (5o Dan Aikikai) και τον Eiman Devlin (4ο Dan Aikikai). Τώρα συνεχίζει την εκπαίδευση υπό τον Sihan Urban Andeklint (6ο Dan Aikikai) με το σύστημα Kobayashi. Εκπαιδεύει ενήλικες και παιδιά στο Aikido από το 2004, ενώ παρακολουθεί επί σειρά ετών σεμινάρια Aikido στο εξωτερικό (Σουηδία, Γαλλία, Ιταλία).   Iaido

Ιωάννης Κυριακόπουλος Ιωάννης Κυριακόπουλος - 4ο Dan

Ξεκίνησε να εξασκείται στο Iaido το 2001 με δάσκαλους τους Sylvia Ordynsky (7ο Dan) και τον Wim Van Mourik (5ο Dan). Είναι μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.Ι.Ν.(Ελληνική Ομοσπονδία Kendo-Iaido-Naginata) και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Iaido της Ε.Ο.Κ.Ι.Ν. Είναι εκπαιδευτής και παρακολουθεί επί σειρά ετών σεμινάρια Iaido εντός κι εκτός Ελλάδας (Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία).

Οι μαθητές που εκπαιδεύει έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση σε όποια κατηγορία καλούνταν να συμμετάσχουν, σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα Iaido που έχουν διεξαχθεί μέχρι και σήμερα. Το 2012 αθλήτρια από την σχολή, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Iaido στην Αγγλία,για πρώτη φορά για την Ελληνική συμετοχή. Επίσης αθλητές του, έχουν φέρει πρώτες ή δεύτερες θέσεις σε αγώνες Iaido στο εξωτερικό και ο ίδιος έχει διακριθεί με πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και δεύτερη και τρίτη θέση σε αγώνες στο εξωτερικό. Είναι διαιτητής σε αγώνες Iaido τοπικούς και πανελλήνιους.